Glafey

12 theelichtjes en 1 blikken schaaltje

Glafey
12 theelichtjes en 1 blikken schaaltje
  5,50 €Basisprijs: 0,46 €/stukalle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 2-3 dagen
  Gratis verzending! Tot en met 20.5.2024 bespaart u de verzendkosten t.h.v. 3,95 €. (Uitgesloten zijn bestellingen die volumineuze goederen bevatten of door een expediteur worden geleverd.)

  Algemene informatie

  Theelichtjes per dozijn. Met kom

  Deze theelichtjes komen van de Frankische kaarsenfabriek Glafey. Ze zijn groter dan in de handel verkrijgbare exemplaren en zijn gegoten (en niet gespoten uit vloeibare paraffinekorrels). Dit leidt tot een lange brandduur en een aanzienlijk beter brandgedrag. Naast de theelichtjes bevat de verpakking een stevig blikken bekertje dat kan worden bijgevuld nadat een theelichtje is opgebrand.

  Duurzame traditie. Glafey

  Glafey in Neurenberg is een bewezen expert op het gebied van verlichting (d.w.z. containerkaarsen met lonthouders). Dankzij de ervaring van het bedrijf die teruggaat tot 1808, zijn deze kaarsen functioneel zeer goed ontwikkeld: ze branden met weinig roet, zijn geurloos en ontwikkelen precies de juiste hoeveelheid licht met een lange brandtijd. Ook de lont en de lontwas zijn nauwkeurig op deze eisen afgestemd.

  Bij de productie is er altijd voor gezorgd dat grondstoffen efficiënt en zuinig worden gebruikt. Bij de theelichtjes bijvoorbeeld, die al tientallen jaren onveranderd worden geproduceerd, is voor de 12-delige verpakking slechts één blikken beker nodig die steeds opnieuw kan worden gevuld - de navulverpakking wordt helemaal zonder beker geleverd. Of met de drijvers en lonten van kurk die sinds 1867 worden geproduceerd (en alleen bij ons los verkrijgbaar zijn), die met een minimaal gebruik van materialen en "boordmiddelen" (glazen vat en plantaardige olie) volwaardige olielampjes worden.

  Glafey maakt ook gebruik van plasticvrije buitenverpakkingen van karton en glassine. En het duurzaamheidsconcept strekt zich ook uit tot de productie. Zo haalt Glafey warmte uit een warmtekrachtcentrale en elektriciteit uit 3.000 vierkante meter zonnepanelen op het eigen bedrijfsdak.

  Algemene productinformatie

  Productinformatie

  Artikel nummer 12750

   Theelichtjes paraffine, hoogte 2,4 cm, Ø 3,8 cm, brandduur 7-8 uur. Kom blik, hoogte 2,3 cm, Ø 4 cm.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Klantenservice

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantenservice helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer +3278482721 of op elk gewenst moment op info@manufactum.be

   .

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen