Invicta

Invicta Roaster rond

Invicta
Invicta Roaster rond
  159,00 €
  49,90 €alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Uitverkocht, niet langer beschikbaar

  Algemene informatie

  De mijoteusen.

  Of smoorpotten: Mijoter betekent "langzaam sudderen". De bodems van de mijoteuse-branders zijn vlak gegoten met een lichte binnenkromming van 0,5 mm, waardoor de bodem volledig contact maakt met de warmtebron zodra de pan wordt verwarmd. De potten hebben een condensdeksel: als koud water of stukken ijs op het deksel worden gegoten, condenseert de stoom in de pot en druppelt terug op het voedsel - het gebakken voedsel blijft sappiger, de groenten malser. Alle gerechten behouden die bepaalde extra smaak die een goede keuken onderscheidt.

  Geëmailleerd gietijzer. Van Invicta

  De traditionele Franse ijzergieterij Invicta - elke pot wordt hier in de verloren mal gegoten en met de hand ontbraamd - voorziet haar gebruiksvoorwerpen van email om ze tegen corrosie te beschermen: de potten zijn ondoorzichtig geëmailleerd, nauwelijks zichtbaar van buitenaf, en hebben allemaal een bodemdikte van 4 mm en een wanddikte van 2-3 mm.

  Kooktoestellen:

  Geschikt voor alle soorten fornuizen.

  Productinformatie

  Artikel nummer 10010

   Met deksel. Geëmailleerd gietijzer. Voet Ø 21,5 cm, totale hoogte 15,5 cm. Deel 5 l. Gewicht 5,8 kg.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Klantenservice

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantenservice helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer +3278482721 of op elk gewenst moment op info@manufactum.be

   .

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen