Menu
Brühwiler Maschinen

Automatisch openingssysteem voor koeltunnel

Brühwiler Maschinen
Automatisch openingssysteem voor koeltunnel
  84,90 €alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Uitverkocht, niet langer beschikbaar
  Gratis verzending! Tot en met 03.12.2023 bespaart u de verzendkosten t.h.v. 3,95 €. (Uitgesloten zijn bestellingen die volumineuze goederen bevatten of door een expediteur worden geleverd.)

  Algemene informatie

  De deur gaat automatisch open. Door was

  Het automatische openingssysteem van de koeltunnel zorgt er te allen tijde voor dat zich onder de folie bij fel zonlicht geen warmte opbouwt en dat de planten 's nachts niet worden blootgesteld aan overmatige kou - zelfs als u er niet op kunt letten. Het principe is even eenvoudig als overtuigend: de cilinder met stalen buis bevat was die bij hoge temperaturen - zodra de temperatuur in de tunnel ongeveer 20 °C bedraagt - uitzet en de cilinder uit elkaar duwt: daardoor gaat het deksel open. Als de temperatuur daalt, koelt de was weer af en sluit de motorkap. De hefinrichting wordt eenvoudigweg bevestigd tussen het basisframe van de tunnel en de draaibare motorkap.

  Productinformatie

  Artikel nummer 85725

   Frame van gegalvaniseerde stalen buizen. Was. Lengte 49,5-69,5 cm. Gewicht 970 g.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Wij helpen graag

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer +3278482721 of op elk gewenst moment op info@manufactum.be

   .

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen